Om oss

Vi kommer från rese och it-branchen och det hela började med att många bekanta till oss ofta frågade vilket hotell man skulle välja när man var på besök i Stockholm, både på affärsresa men även som semesterboende. Det finns ett antal hotell att välja på och det byggs framför allt många nya hotell i Stockholm City. Vi bestämde oss helt enkelt för att göra en enkel hemsida där vi jämför och tipsar om hotell som ligger centralt i Stockholm, vi bestämde även för att hitta några mindre hotell eller guldkorn som kanske annars är svåra att hitta.

Resultatet är alltså denna guide eller blogg eller vad man nu vill kalla det för, där syftet är att du som besökare ska få råd och tips av folk som faktiskt bor i Stockholm, precis som våra vänner och bekanta behövde så delar vi med oss det till er besökare på nätet. Hoppas sidan kommer till användning och hjälp för ditt val av hotell i Stockholms innerstad.

Vi tar tacksamt emot tips eller frågor direkt i kommentarsfälten eller så skickar du ett email direkt oss, du hittar en kontaktformulär under ”kontakta oss”.