En restaurang som toppade våra förväntningar

God morgon alla ni härliga människor, hoppas ni har en lika solig och härlig morgon som jag. Idag är sista dagen för mig att uppleva turismen i Vänersborg då jag åker hem imorgon. För att få det bästa av den här dagen kommer jag ta en lika god lunch i Vänersborg som jag hade igår hos Phaya Thai. Jag kommer prata lite mer om gårdagen i det här inlägget så om du sedan skulle vara intresserad av restaurangen Phaya Thai kan du läsa vidare här.

Gårdagen bestod av mycket olika saker, lite shopping, mycket vandrande och en god lunch i Vänersborg. Jag och min mamma har varit här i tre dagar nu så vi har verkligen hunnit uppleva det bästa som den här staden har att erbjuda. Efter en förmiddag fylld med shopping blev vi otroligt hungriga och sugna på thaimat så vi sökte efter en restaurang som kunde erbjuda det, det var så vi hittade Phaya Thai. Vi åt en lunch vi sent kommer glömma, maten var så otroligt god och servicen vi fick var toppen. Personalen kunde verkligen hjälpa oss utifrån våra önskemål av mat för att vi skulle bli så nöjda som möjligt. Det gick fort för oss att få maten och den var inbjudande både genom lukt och utseende, vi kunde inte bärga oss att börja äta så tyvärr har jag ingen bild att visa er. Efter vår lunch i Vänersborg var vi så mätta att vi var tvungna att gå tillbaka till vårt hotell för att vila innan vi kunde fortsätta att upptäcka staden. Så om du är ute efter en riktigt god och mättande lunch i Vänersborg kan jag verkligen rekommendera dig att gå till Phaya Thai för otroligt god thailändsk mat med trevlig personal.