Blomsterdekorationer av bästa kvalité

Hej, hej, hej! Vad roligt att du är intresserad av att besöka min blogg för att läsa vad jag har att skriva. Den här gången tänkte jag koppla samman mitt jobb och en rekommendation av en florist i Karlshamn som hjälpt oss med blomsterdekorationer vid ett flertal gånger.

Jag har tidigare inte delat med mig av var jag jobbar men idag tänkte jag berätta det för er, jag jobbar på ett hotell i Karlshamn som receptionist. Vi har ett flertal sammarbetspartners och idag tänkte jag berätta vilket företag det är som hjälper oss med blommor runt om på hotellet. Innan vi kom i kontakt med Mörrums Blommor hade vi till störst del plastväxter men vi kände att det skulle ge en mer välkomnande och levande känsla om vi hade riktiga blommor. Vi sökte därför efter en florist i Karlshamn som kunde hjälpa oss och vi hittade det här företaget, de hjälper oss med bland annat blomsterdekorationer till lobbyn och matsalen. De lyssnar alltid på våra önskemål och följer dem när de ska skapa våra dekorationer och buketter. Eftersom de lyssnar så bra på vad vi önskar får vi alltid ett resultat vi kan stå för, det är alltid dekorationer som passar inredning och tillfälle. Blommorna vi får är av bra kvalité, vilket gör att de håller bra och behåller formen under en lång tid. Det finns helt enkelt inget vi kan klaga på vare sig när det kommer till deras service eller deras produkter. Tack vare deras begåvade florist i Karlshamn blir vårt hotell mycket finare och mer levande, så om du skulle behöva hjälp med blommor är detta ett företag du kan vända dig till med gott samvete.