Ett inlägg som passar er hundägare

God eftermiddag alla mina trogna följare, vad kul att ni tycker mina inlägg är intressanta. Dagens inlägg ska bli både likt och olikt saker jag brukar skriva om, det ska nämligen bli en rekommendation av ett företag. Företaget heter Wavedogs Trim & Hundcenter AB och jobbar mycket med pälsvård i Nacka bland annat.

Att jag skriver en rekommendation är inget ovanligt men företaget i fråga jobbar med något jag inte tidigare nämnt här, jag brukar ju vanligtvis rekommendera olika hotell jag besökt och koppla det till olika länders turism. Även fast jag inte brukar skriva om det här kände jag att det var värt att göra ett undantag då jag fått så mycket bra från det här företaget. Jag har som ni säkert vet en hund, vid rasen old english sheepdog, och hon har lätt att få lite tovor, det brukar dock inte vara något jag inte kan ta hand om på egen hand. Tills för någon vecka sedan när hon hade fått en rejäl tova som jag hade svårigheter att kamma ut, därför tog jag kontakt med det tidigare nämnda företaget för att få hjälp med pälsvård i Nacka. Jag blev från början väl bemött av kvinnan som driver företaget, hon vet verkligen hur man ska behandla en kund på ett bra sätt. Utöver ett bra bemötande fick jag all den hjälp jag behövde med min hund och hennes toviga päls. Alla ni hundägare som behöver någon typ av hjälp angående pälsvård i Nacka borde verkligen läsa lite mer om det här företaget och jag kan verkligen rekommendera det till er då jag fick otroligt bra hjälp.